Hogyan lett 2. az Ataisz Vegamix a szupermenta termék teszten ?

Ataisz sómentes ételízesítő sztorija, Vega mix

Ataisz sómentes ételízesítő sztorija, Vega mix

Különös örömmel töltött el amikor megérkezett az üzenet az email fiókba. (Hazudnék ha nem mondanám el hozzá, hogy végig néztem alaposan a helyesírásra és a hivatkozásokra is kitérően az üzenetet, hogy átverés mentes-e. )

 Másodikak lettünk!

A Nébih idén is elvégezte a nagy ételízesítő tesztet.  

És az Ataisz vega mix  sómentes ételízesítője is bekerült a tesztcsoportba!

Tőlünk függetlenül történt a dolog, véletlenszerű kiválasztás alapján. 35 terméket teszteltek  (nem mind sómentes természetesen).

A só és adalékanyag mentes termékek között versenyzett a termékünk.

Több szempont szerint vizsgálódtak:

  • - Külső megjelenést, színt tekintve a termékben a szárított-aprított zöldségek, fűszerek aránya megfelelő. Az összetevők jellemző, természetesen élénk színűek, egyenletes színárnyalatúak. Az összetevők megfelelő és egyenletes méretűre aprítottak. Nem csomós, nem törmelékes, nem elszíneződött, nem fakó, nem túlszínezett. Mindenféle szerves és szervetlen idegen anyagtól és szennyeződéstől mentes (pl. kő, talaj, fás- és egyéb növényi részek, rovarrész).
  • - Az állományt illetően a termék száraz tapintású, jól szórható, csomóktól mentes. A növényi részek egyenletes aprítottságúak. A főzetben a zöldségrostok megfelelően megpuhultak, jól rághatók, rágási maradékot nem adnak, az esetleges kristályos részek teljesen feloldódtak.
  • - A termék illata megfelelő, por állapotban a zöldségek és a fűszerek illata harmonikusan érződik. A főzet zöldséges-fűszeres illatú, aromás, megfelelően intenzív. Minden idegen szagtól (pl. penészes, dohos, állott) mentes.
  • - Íze édeskés, zöldséges-fűszeres, harmonikus ízhatású, intenzív, karakteres, tiszta. Minden idegen íztől mentes.
  • - Adalékanyagvizsgálata laboratóriumi módszerrel történt
  • - Ezek alapján 2. Helyen végzett az Ataisz ételízesítők, natúr vega-mix sómentes zöldségkeverékünk

 A só- és adalékanyag/aromamentes termékek rangsorát tekintve, a dobogó legfelső fokára a Csattos Natúr Ételízesítő Szárított zöldségekből és fűszernövényekből állhatott, míg a harmadik helyet a Naturmind Ételízesítő keverék érdemelte ki.

Gratulálunk a dobogós társaiknak és büszkék vagyunk a helyezésünkre!

A vizsgálatról a következő oldalon részletes ismertető található:

https://szupermenta.hu/hogyan-vizsgaltuk-az-etelizesitoket/

https://szupermenta.hu/a-legkedveltebb-etelizesitok/

A 3 SÓMENTES ÉS 10 TARTÓSÍTÓSZER- ÉS/VAGY ADALÉKANYAG-MENTESKÉNT JELÖLT TERMÉKET LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATTAL IS ELLENŐRIZTÜK, ÉS NEM VOLT KIMUTATHATÓ TARTÓSÍTÓSZER BENNÜK.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December