Rólunk:

Tóth Gergely vagyok, az Ataisz reformélelmiszercsalád alapítója és gyártója.

Valaha, amikor súlyfelesleggel küszködtem, akkor kezdett el érdekelni az egészségtudatos, és vegetáriánus táplálkozás. Komoly erőt fektettem a különféle irányzatok megértésébe, és kipróbálásába. Ekkortájt vizsgáztam le fitoterápiából is. Majd nyitottam egy bioboltot, amiért akkoriban még eléggé „furcsa madárnak” tartottak.

Viszont a fogyókúrám sikerült. Ráadásul rengeteg embernek tudtam segíteni azzal, hogy elmagyaráztam, hogy ami egészséges az fogyaszt és formában tart, ráadásul mindez lehet finom és jóízű is.

Később ezeket az ötleteket gyártani is elkezdtük, először csak nagyon kicsiben, majd egyre nagyobb méretekben is. Így már messzire is eljuthat a tapasztalat.

Termékeinket azóta is családi vállalkozás keretében készítjük az egészség jegyében. Valamennyi termék saját fejlesztésű receptúrával rendelkezik, amelyet eleinte egyedül később párommal Viktóriával kísérleteztünk ki, de ma már Zsófi és Réka lányaim is beleszólnak az ízvilágba…

A termék:

Az Ataisz reformélelmiszer:

Őrlünk, keverünk, csomagolunk pécsi üzemünkben Önöknek és Nektek immár 2004 óta, hogy egyszerűen, gyorsan elkészíthető termékekkel tudjunk segíteni a mindennapok étkezésében. Szeretnénk eljuttatni minél több kamra polcára, mert a hagyományos receptek is könnyen gazdagíthatók, feldobhatók velük. Helyettesítsen új alapanyagokkal is bátran! (a textúrája legyen közel azonos ;)

A hús helyettesítése sem ördöngösség! Az Ataisz növényi fasírtporok segítenek :)

Termékeink nem tartalmaznak fűszerkivonatokat, tartósítószert, színezéket, ízfokozót, kukoricát, szóját, laktózt vagy tojást, és hozzáadott cukrot sem.

Receptötletek tőlünk és a vevőinktől is, a facebookon, és az Instagrammon, tiktokon: #ataisz_reformélelmiszer

https://www.facebook.com/Ataisz

https://www.instagram.com/ataisz_reformelelmiszer

https://www.tiktok.com/@ataisz_reformelelmiszer

https://www.youtube.com/@ataiszreformelelmiszer7893

Ami egészséges az formában tart! Táplálkozz mértékletesen és tudatosan !