Csicseriborsó lepénypor, pizzalapnak elkészítve

Csicseriborsó lepény por, fokhagymás 125 g

368 Ft

Magas fehérje és rosttartalmú hüvelyesből. Helyettesítsd vele a kenyeret!! (Sikér nélküli keverék)

Kenyér helyett... Víz hozzáadásával és 25 perc sütés után elkészül. 

Felhasználás:

 A csomag tartalmát keverje el 250 ml hideg(!) vízzel és egy evőkanál olivaolajjal. Egy 28 cm átmérőjű pizzasütőformát béleljen ki sütőpapírral vagy kenjen ki olajjal és borítsa bele a masszát maximum fél cm vastagon.Ezek után süsse 25-30 percig 220 C-os sütőben.

Kihűlés után tálalhatja.

A termék búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:

Energiatartalom 1280,91 Kj/306 kcal

Zsír:5,91 g

amelyből telített zsírsavak:0,20g

Szénhidrát: 44,03 g

amelyből cukrok: 0,05g

Fehérje:19,0 g

Só: 2,01 g

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Összetevők:

csicseriborsó őrlemény (Argentina), fűszerek változó arányban: fűszerpaprika, kömény, gyömbér, koriander, kakukkfű, petrezselyem, szárított zöldségek: (vöröshagyma, fokhagyma és tengeri só).

Mennyiség

Kapcsolódó termékek