Az Eritritol egy természetes úton képződő "édesítőszer", amelyet az élelmiszeripar is előállít, a cukor fermentálásával. Ez a folyamat hasonló a joghurtok készítéséhez. Előnyei, és felhasználása:
- Gyakorlatilag NULLA a glikémiás indexe
- Gyakorlatilag NULLA a kalóriatartalma
- Édesítőereje 60 - 80 % -a a cukorénak
- A hozzászokási időszakban sem okoz hasmenést
- Előfordul a természetben (nem mesterséges)
- Jóízű
Használhatják:
- Fogyókúrázók, diétázók (gyakorlatilag nulla kalóriabevitel)
- Diabéteszben szenvedők (nulla a glikémiás indexe) és mindenki, akinek fontos az egészsége
Allergén információ:
A termék szezámmagot, búzát, glutént és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült.
Tápanyag információ:
- Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 0 KJ/ 0 kcal
- Fehérje: 0,0 g,
- Zsír: 0,0 g, ebből telített: 0,0 g
- Szénhidrát: 0,0 g, ebből cukor 0,0 g, Só:
- 0,0 g
Származási hely:
Németország